Przepisy Basi

Biszkoptowy Miś

Składniki:

  • 2 ¼ szklanki Mąki Basia Junior
  • ¾ szklanki cukru
  • 2 jajka
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
Biszkoptowy miś

Sposób przygotowania:

Białka ubijamy na sztywna pianę, dodajemy cukier i żółtka. Delikatnie dodajemy przesiane mąki, mieszamy. Przelewamy do silikonowej formy w kształcie misia. Pieczemy około 25 minut w 180 stopniach. Dekorujemy zgodnie z gustem maluchów. 

Smacznego!

Powrót do listy przepisów

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Wyłączenie obsługi plików cookies jest możliwe poprzez zmianę konfiguracji przeglądarki internetowej. Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie.